Barnvagnsguidningar

Vi erbjuder också turer för alla med små barn som åker vagn. Turer i det gröna i lugnt tempo och i gott sällskap. Förbered dig på att möta barnets upptäcksglädje, frågor och förtjusning inför allt som blommar, kryper, surrar och flyger genom att följa med på några naturguidningar.

Under våren-hösten försöker vi få till en eller två turer i månaden. Aktuella guidningar finns med i det ”vanliga” programbladet och kommer att presenteras här nedanför så snart (de är inbokade) vi fått den funktionen att fungera.

Kommande barnvagnsguidningar

  1. Ut i Judarskogen med barnvagnen

    3 september kl 10:0013:00
  2. Norra Djurgården med barnvagn

    12 september kl 11:0014:00

 

Praktisk information om turerna

Turerna görs i lugnt tempo, följer oftast jämna och breda stigar, någon gång passerar vi partier med rötter och stenar – då hjälps vi åt med vagnarna. De längre turerna (3 eller 4 timmar) inrymmer rast med tid för blöjbyten och amning.

Ta på kläder efter väder, matsäck för fikarasten och något att sitta på. Alla vandringar genomförs oavsett väder. Ingen föranmälan behövs.

Alla turer är nåbara med kollektivtrafik men det kan vara bra att vara ute i god tid med tanke på begränsad plats på bussen. Kolla gärna också på SL:s webbplats att det inte är störningar eller ändringar i trafiken.

SL:s webbplats